Mala škola astrologije

Mala škola astrologije

UVOD U BESPLATNU ŠKOLU I PLAN UČENJA

Već dugo godina moja je želja približiti astrologiju većem broju ljudi, razbiti mit o tome da su astrologija poopćeni članci u novinama ili metode proricanja budućnosti. Za mene ona je predivna tehnika pomoću koje možemo bolje upoznati sebe (i drage ljude oko nas), shvatiti koje obrasce ponašanja ponavljamo, koja smo uvjerenje stekli kroz djetinjstvo i koje to programe stalno ponavljamo. Pokazuje nam od kuda smo došli (našu karmu) i kuda trebamo ići (našu zadaću i svrhu u ovom životu), da bismo se riješili okova prošlosti. Pomoću nje možemo razumjeti zašto nam se neke lekcije uporno ponavljaju u životima te shvatiti zašto na određenim područjima života najviše zapinjemo.

Astrologija nije metoda proricanja budućnosti već predivan alat za samospoznaju i razvoj naše svijesti i po mnogočemu je slična psihoterapiji. Nije uvijek ugodno suočiti se s vlastitim potisnutim emocijama i demonima, Sjenkom, ali budimo zato dovoljno hrabri i zaputimo se na novi put! Zaronimo duboko u sebe, do praiskonskih rana koje još uvijek krvare u našoj podsvijesti, umotane u debele slojeve strahova i iluzije našeg Ega. Osvijetlimo ih iznutra, osvijestimo, oprostimo (sebi i drugima) i konačno otpustimo, kako bismo mogli preuzeti odgovornost da su vanjske okolnosti samo odraz onoga što nosimo u sebi i da smo samo mi sami kreatori našeg sveMira.

Ne postoji čaroban štapić niti itko izvana, nijedna metoda, guru ili duhovna škola koja će nas osloboditi. Mi smo sami sebi istovremeno i uspavana ljepotica i princ na bijelom konju, kojeg čekamo stoljećima da nas probudi.

***

Ovu sam školicu zamislila na slijedeći način. Ja ću svoje tekstove objavljivati na blogu, snimiti prezentacije koje ću stavljati na YouTube dinamikom od svakih 7 dana (sutra kreće prva), subotom u 20 sati. Subota je dan Saturna, Gospodara karme, starog mudrog učitelja, koji nas kroz izazove i (bolne) lekcije zapravo želi podučiti poniznosti i mudrosti. Ukoliko ćete htjeti, nakon svega toga, kao drugi modul, ja bih rado da napravimo zatvorenu Facebook grupu i da na osobnim primjerima puno vježbamo, jer samo u praksi se dobivaju potrebna znanja. Ako se nitko neće usuditi podijeliti svoju intimu s grupom, ne brinite, možemo raditi na mojem horoskopu, i na horoskopu drugih poznatih osoba. A nakon toga ćemo krenuti još dublje, u treći modul, u upoznavanje asteroida, značenja eklipsi na naše živote, učenje usporedbi ljubavnih horoskopa i obiteljskih dinamika, tranzite, progresije solarne i lunarne povratke, pa karmičku astrologiju,...kuda nas već energija grupe odnese.

Za sada mi je plan tekstova i lekcija ovakav, ali kako u životu obično budemo vođeni zajedničkom energijom grupe koju ćemo stvoriti, postoji mogućnost da ću tijekom rada neke teme zamijeniti ili spojiti.

1. NEŠTO O MENI

2. UVOD U MALU ŠKOLU ASTROLOGIJE

3. POVIJEST ASTROLOGIJE

4. UVOD U ZAPADNU ASTROLOGIJU

5. UVOD U NATALNU ASTROLOGIJU

6. PRIRODNI HOROSKOP (struktura)

7. ELEMENTI I KVALITETE

8. ZNAKOVI ZODIJAKA

9. PLANETI I NJIHOVA ULOGA U NAŠIM ŽIVOTIMA

10. KUĆE HOROSKOPA I PODRUČJA ŽIVOTA

11. ASPEKTI

---------------------------------------------------------------------

12. PRAKTIČNA PRIMJENA I ANALIZE NA NAŠIM KARTAMA

Ostanimo u kontaktu

 

Želite primati obavijesti o novim objavama?

Prijavite se ...